Χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο σήμερα συμμετέχουν κι ασχολούνται με το δικτυακό Marketing και πολλοί από αυτούς έχουν κάνει από μικρές έως τεράστιες περιουσίες.
Σκεφτείτε ότι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του δικτυακού Marketing είναι η δυνατότητα να προσφέρεις προϊόντα και υπηρεσίες στην αγορά χωρίς να χρειάζεται να είσαι άτομο με ιδιαίτερες γνώσεις.
Και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο σήμερα οι περισσότεροι πολυεκατομμυριούχοι του δικτυακού Marketing στην παγκόσμια αγορά δεν είχαν ιδιαίτερη γνώση, αλλά ΠΕΤΥΧΑΝ.

Υπάρχουν 3 απλά στοιχεία - κλειδιά που πρέπει να παίρνουμε υπ' όψιν μας όταν εισάγουμε ένα προϊόν στην αγορά

1. Το προϊόν στο οποίο βασίζεται η επιχείρησή σας θα πρέπει να απευθύνεται σε μεγάλες μάζες ανθρώπων. Θα πρέπει να είναι κάτι το οποίο θα θέλουν όλοι, ένα προϊόν που όταν το δοκιμάσουν δεν μπορούν να φανταστούν τον εαυτό τους χωρίς αυτό.

2. Μακροπρόθεσμα, για να συντηρείται μια επιχείρηση θα πρέπει το προϊόν να είναι διαθέσιμο μόνο από εσάς. Δεν μπορεί να είναι ένα προϊόν που μπορεί κάποιος να πάει στην αγορά και να το αγοράσει. Πρέπει επίσης να είναι κάποιο προϊόν, το οποίο να καταναλώνεται, ώστε να επαναλαμβάνονται τακτικά οι αγορές.

3. Ένα μοναδικό σύστημα Marketing. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερο κλειδί για επιχειρήσεις οι οποίες χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο. Χρειάζεται να έχετε ένα σύστημα κι ένα στρατηγικό σχέδιο, το οποίο να σας στέλνει αυτόματα ένα πλήθος από ανθρώπους, όσους εσείς θέλετε! Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ικανότητα για να προμηθεύετε τους ανθρώπους με αυτό που θέλουν, εάν οι ίδιοι έρχονται σε εσάς για να το αποκτήσουν. Αναπτύξαμε λοιπόν ένα σύστημα δόμησης μιας νέας επιχείρησης τόσο πρωτοποριακό και μοναδικό που παρόμοιό του, κανένας, σε καμία βιομηχανία ή εταιρεία δεν έχει παρουσιάσει σε ολόκληρο τον κόσμο.


Φόρμα επικοινωνίας
Όνομα:
Επώνυμο:
Τηλέφωνο:
e-mail:
Πόλη/Περιοχή:
Ηλικία:
Ώρες επικοινωνίας:
   
 
   
 
Ιστορίες επιτυχίας
 •    
  Βαρουξής Δημήτρης

  Κάποια στιγμή ένας φίλος μου μίλησε για μια Επιχειρηματική Ευκαιρία και πήγα σε μια συνάντηση για να μάθω περί τίνος πρόκειται. Μου άρεσε η ιδέα ότι θα μπορούσα να κερδίζω περισσότερα χρήματα από αυτά που κέρδιζα από το συνεργείο αυτοκινήτων που δούλευα.

  Ξεκίνησα αμέσως συνεργασία με την Herbalife κάνοντας τα παιδικά μου όνειρα πραγματικότητα.

 •    
  Ξέστερνος Αποστόλης

  Πριν από αρκετά χρόνια μου μίλησε ένας φίλος για τη Herbalife.

  Εκπαιδευτήκαμε και μάθαμε πως μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν μεγάλο οργανισμό, με ανθρώπους που ενδιαφέρονται για έξτρα εισόδημα. 2 χρόνια μετά, εγκαταλείψαμε τις δουλειές μας και οι δύο για να ασχοληθούμε ως κύρια απασχόληση ΜΟΝΟ με τη Herbalife.
 •    
  Ρουμελιώτη Γιάννα

  Ξεκίνησα συνεργασία με τη Herbalife όταν ήμουν φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο Πειραιά για ενα έξτρα εισόδημα.

  Τον πρώτο μου μήνα ενθουσιάστηκα πάρα πολύ γιατί ήταν η απόδειξη ότι μπορώ να καταφέρω και περισσότερα.

  Πλέον κάνω πλήρη απασχόληση με τη Herbalife.

 •    

  Βαρουξής Γιώργος

  Από την ηλικία των 11 ετών παρατηρούσα τον πατέρα μου να προσπαθεί να πραγματοποιήσει τα όνειρά του και ταυτόχρονα να δίνει την ευκαιρία σε άλλους ανθρώπους να πραγματοποιήσουν τα δικά τους όνειρα.

  Θέλοντας να συμμετέχω κι εγώ σ' αυτό, ασχολούμαι επαγγελματικά με τη Herbalife. Νιώθω υπέροχα που μπορώ στα 27 να έχω το δικό μου εισόδημα και το σπουδαιότερο τα δικά μου όνειρα για το μέλλον.